20 de mituri despre sex: Busted

BDSM: trucuri pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati platforma pentru a gasi sfaturi si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui impiedica intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscator. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, atunci puteti absolut incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa cu casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai vital BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in stil - in special in piele naturala si. Desigur, este total pana la tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. In loc de normal lenjerie, BDSM furnizeaza oportunitatea de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, net precum si specializate magazine dati o semnificativa https://www.descopera.ro/stiinta/15520334-cum-influenteaza-materialele-pornografice-materia-cenusie-din-creier optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea folosi un guler precum si alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si redus jumatate posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, intrare, un cuvant sigur este extrem de important. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de actual durere, este intr-adevar esential sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca o indicatie pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows ar putea fi adesea legat.

Fara mila

BDSM este o speciala metoda care solicita o mare cantitate de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe al saselea sens si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, metoda a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax on your own - indiferent daca ramane in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta vibratii, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discernamant.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly